WELCOME Welcome

Ερώτηση: Τι είναι Χριστιανός;


Powered by eSnips.com

Ερώτηση: Τι είναι Χριστιανός;

homeatlastthb.jpgΑπάντηση: Στο λεξικό του Ουέμπστερ, η λέξη Χριστιανός ορίζεται ως " άνθρωπο που ομολογεί την πίστη στον Ιησού ως Χριστό, ή στην θρησκεία η οποία είναι βασισμένη στην διδασκαλία του Ιησού." Αν και αυτό είναι καλή αρχή για κατανόηση αυτού τι είναι Χριστιανός, όπως και πολλοί άλλοι κοσμικοί ορισμοί, και αυτός ορισμός δεν είναι αρκετός να μας δώσει την Βιβλική ουσία της λέξεως Χριστιανός.
Η λέξη Χριστιανός χρησιμοποιείται τρεις φορές στην Καίνή Διαθήκη (Πράξεις 11:26; Πράξεις 26:28; Α' Πέτρου 4:16). Οι ακόλουθοι του Ιησού Χριστού πρώτη φορά καλεστήκαν Χριστιανοί στην Αντιόχεια (Πράξεις11:26) επειδή η συμπεριφορά , οι πράξεις και οι ομιλίες τους ήταν όμοιες με του Χριστού. Αυτούσια την χρησιμοποιήθηκε από την πλευρά μη σωσμένων ανθρώπων της Αντιόχειας, ως ένα είδος περιφρονητικού ονόματος , με το οποίο κορόιδευαν τους Χριστιανούς. Κυριολεκτικά αυτή η λέξη σημαίνει "να βρίσκεσαι στην πλευρά του Χριστού." ή "ακόλουθος , οπαδός του Χριστού," που είναι όμοιο με τον τρόπο με το οποίο ορίζεται στο λεξικό του Ουέμπστερ.
Δίστιχος με το πέρασμα του χρόνου, η λέξη "Χριστιανός " έχασε την ορθή σημασία της, και συχνά χρησιμοποιείται για κάποιον ο οποίος είναι θρησκευόμενος ή έχει υψηλές ηθικές αξίες, αντί για την αληθινή αναγέννηση των ακολούθων του Ιησού Χριστού. Πολλοί άνθρωποι οι οποίοι δεν πιστεύουν στον Ιησού Χριστό, θεωρούν τον εαυτό τους ως Χριστιανούς, απλά και μόνο λόγω του ότι πηγαίνουν στην εκκλησία ή ότι ανήκουν στην "Χριστιανική" εθνότητα.
Αλλά η έλευση στην εκκλησία, η υπηρέτηση των αυτών οι οποίοι είναι λιγότερο ευτυχισμένοι από εσένα, ή να είσαι καλός άνθρωπος, δεν σε καταστεί Χριστιανό. Όπως είπε ένας ευαγγελιστής , "Η έλευση στην εκκλησία δεν θα σε καταστήσει Χριστιανό, όπως και όταν πας στο γκαράζ δεν θα σε καταστήσει αυτοκίνητο." Αν ανήκεις σε κάποια εκκλησία, αν παρακολουθείς τακτικά εκκλησιαστικές ακολουθίες και αν προσφέρεις στο έργο της εκκλησίας, δεν θα σε καταστήσει Χριστιανό.
yourmovethb.jpgΗ Βίβλος μας διδάσκει ότι τα καλά έργα δεν είναι κριτήριο αποδοχής από τον Θεό. Η Επιστολή προς Τίτον λ3:5 λέει ότι "μας έσωσε όχι χάρη σε έργα δικαιοσύνης, που κάναμε εμείς, αλλά χάρη στο δικό του έλεος, μας έσωσε με το λουτρό της αναγέννησης και της ανακαίνισης του Αγίου Πνεύματος" . Έτσι, ο Χριστιανός είναι αυτός που είναι αναγεννημένος από τον Θεό, (Ιωάννην 3:3, κατά Ιωάννην 3:7; Α' Πέτρου 3:23) , αυτός που πιστεύει στον Ιησού Χριστό. Η επιστολή προς Εφεσίους 2:8 λέει "Γιατί, πράγματι, με παροχή χάρης έχετε σωθεί, μέσω της πίστεως. Kι αυτό δεν είναι επίτευγμα δικό σας. Eίναι δώρο του Θεού.." Αληθινός Χριστιανός είναι αυτός που μετάνιωσε για τις αμαρτίες και όποιος πιστεύει στον ίδιο τον Ιησού Χριστό. Η πίστη του δεν είναι σε αυτό να ακολουθεί κάποια θρησκεία ούτε δεν είναι λίστα τον ηθικών κανόνων, ή λίστα απαγορευμένων και επιτρεπτών πραγμάτων.
Ο αληθινός Χριστιανός είναι άνθρωπος ο οποίος πιστεύει στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού, και στο γεγονός ότι ο Ιησούς πέθανε στο σταυρό ως αμοιβή για τις αμαρτίες μας, και αναστήθηκε την τρίτη ημέρα νικήσει το θάνατο και να χαρίσει την αιώνια ζωή σε όλους που Τον πιστεύουν. Το ευαγγέλιο κατά Ιωάννην 1:12 μας λέει: "Σε όσους, όμως, τον δέχτηκαν, σε αυτούς έδωσε το προνόμιο να γίνουν παιδιά του Θεού, σε εκείνους δηλαδή, που πιστεύουν στο όνομά του. " Ο αληθινός Χριστιανός είναι πράγματι παιδί του Θεού, μέλος της οικογένειας του Θεού, αυτός σε οποίον δόθηκε καινούρια ζωή στον Χριστό. Το κύριο χαρακτηριστικό του αληθινού Χριστιανού είναι η αγάπη για τον πλησίον του, και υπακοή στο Λόγο του Θεού (Α' Ιωάννου 2:4; Α' Ιωάννου 2:10).


GEORGE W. BUSH.Ο ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ!


Powered by eSnips.com

Ο GEORGE W. BUSH Ο ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ:Πολλα εχουν ειπωθει για αυτον ,οτι ειναι χαζος, βλαξ,αγραμματος κλπ...ομως δεν θα λεγοταν τιποτα απο ολα αυτα εαν δεν ηταν Αναγεννημενος Χριστιανος,που ο Κυριος πριν χρονια τον ελευθερωσε απο το ποτο!Ο μπους ειναι ενας πραγματικος πατριωτης,ενας χριστιανος,που σε ολες τις πολιτειες που εκλεγεται διδασκετε ο δημιουργισμος .και οχι ο δαρβινισμος,απαγορευονται δια ροπαλου οι εκτρωσεις ,οι ομοφυλοφιλοι,κλπ....τον ψηφιζουν πανω απο 50.000.000 αναγεννημενοι χριστιανοι....και αυτο δεν ειναι τυχαιο...ας δουμε μερικα για τον μπους...ετσι για να θυμηθουμε ποιος ειναι και τι πιστευει.....

ΛΟΓΙΑ ΜΠΟΥΣ

Όλοι στην Ουάσιγκτον Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι γνωρίζουν ότι το βασικότερο "πρόβλημα" αυτής της διακυβέρνησης είναι ο αναγεννημένος Χριστιανός Μπους. Βαθιά μέσα του πιστεύει ότι είναι εργαλείο στα χέρια του Θεού για να φέρει την υφήλιο στο δρόμο της αρετής. Ο ίδιος το ψιθυρίζει με κάθε ευκαιρία. «Πιστεύω ότι ο Θεός μιλά μέσω εμού είπε σε μια οικογένεια Aμις» που τους επισκέφθηκε στην Πενσιλβάνια. «Ξεκινώντας τον πόλεμο στο Ιράκ», δήλωσε στον Μπομπ Γούντγορντ, «προσευχόμουν στο Θεό να μου δώσει δύναμη για να φέρω σε πέρας το θέλημά Του... Προσεύχομαι να είμαι όσο καλύτερος άγγελος του θελήματός Του».

untitled765.bmpΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΜΠΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ

.
Ο 77χρονος Λαχέι, ένας πρώην ιερέας της Νότιας Βαπτιστικής Εκκλησίας,ΤΩΡΑ είναι ένας χαρισματικός αναγεννημενος ιεροκήρυκας και συγγραφέας. Το βιβλίο του "Left Behind" αποτελεί εκδοτικό φαινόμενο και αποδεικνύει, μαζί με τα "Πάθη του Χριστού" του Μελ Γκίμπσον, ότι η θρησκεία "πουλάει" στη σημερινή Αμερική.
Το βιβλίο αυτό, που αποτελείται από 12 τόμους, έχει πουλήσει 58 εκατομμύρια αντίτυπα. Ο ένατος τόμος, μάλιστα, ήταν το 2001 το βιβλίο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Αμερική.
Τα βιβλία είναι καλές, παλιομοδίτικες περιπετειώδεις ιστορίες. Ο πυρήνας τους, όμως, είναι βαθύτατα θεολογικός. Η βασική του αρχή είναι ότι τα πράγματα θα πάνε πολύ χειρότερα προτού πάνε καλύτερα. Από αυτή τη σκοπιά, οι καταστροφές και οι πόλεμοι είναι καλά πράγματα, αφού αποτελούν ένδειξη ότι η Δευτέρα Παρουσία πλησιάζει.
Όταν έλθει εκείνη η ημέρα, ο Χριστός θα κατεβεί στη Γη από τον Παράδεισο και θα καλέσει κοντά του όλους τους "αληθινούς πιστούς", που θα εξαφανιστούν στη λεγόμενη Εκσταση. Πίσω θα μείνουν οι άπιστοι όχι μόνο οι άθεοι, αλλά και οι ρωμαιοκαθολικοί, οι Αγγλικανοί, οι Λουθηρανοί, οι Μεθοδιστές και όλοι οι υπόλοιποι. Θα υποφέρουν όλων των ειδών τις καταστροφές για επτά χρόνια, έως ότου ο Χριστός επιστρέψει και νικήσει τον Αντίχριστο στην τελική μάχη μεταξύ του καλού και του κακού. Υστερα απ'αυτό, θα κυβερνήσει για χίλια χρόνια.
Δεν είναι περίεργο, έτσι, που όταν ο δημοσιογράφος της "Ντέιλι Τέλεγκραφ" πηγαίνει να συναντήσει τον Λαχέι στο Παλμ Σπρινγκς της Φλόριντα, περιμένει επιθετικούς και παθιασμένους τόνους. Ομως ο χριστιανός φονταμενταλιστής είναι ήρεμος και χαμογελαστός. "Ορισμένοι φοβούνται κάθε τι θρησκευτικό", λέει. "Όμως οι άνθρωποι σε αυτή τη χώρα αρχίζουν να αντιλαμβάνονται πόσο πολλοί είναι οι χριστιανοί. Θέλουμε να ανοίξουμε τις καρδιές των ανθρώπων στη χριστιανική σωτηρία".
Ο Λαχέι πιστεύει ότι η γενιά μας έχει περισσότερους λόγους να πιστεύει ότι η Δευτέρα Παρουσία θα γίνει τα επόμενα χρόνια από οποιαδήποτε άλλη γενιά στην ιστορία της Εκκλησίας. Εχει καμιά ένδειξη για τον ακριβή χρόνο; "Μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή. Την ώρα αυτή που μιλάμε".
Και τι ακριβώς θα συμβεί; "Αν είστε ζωντανός, το σώμα σας θα μεταμορφωθεί, γιατί είναι διεφθαρμένο και πρέπει να γίνει άφθορο για τον Παράδεισο. Θυμάστε τη στιγμή που ο Ιησούς ανεστήθη εκ νεκρών; Εμοιαζε να είναι ο ίδιος και μπορούσε να τρώει, αλλά μπορούσε και να περνά μέσα από τους τοίχους. Οι Γραφές λένε πως θα γίνουμε σαν τον Ιησού. Τα επόμενα χίλια χρόνια θα είναι υπέροχα. Γνωρίζουμε από τη Βίβλο πως τα δέντρα θα έχουν κάθε μήνα και διαφορετικά φρούτα. Τα πρόβατα θα είναι πρόβατα. Το χορτάρι θα είναι χορτάρι. Αλλά θα είναι τέλεια".
Ο δημοσιογράφος έχει το δικό του πρόβλημα: είναι ανύπαντρος και, αν η Δευτέρα Παρουσία γίνει αύριο, δεν θα προλάβει να παντρευτεί. Θα υπάρχουν όμιλοι ανύπαντρων ανθρώπων στον Παράδεισο; "Μάλλον. Υπηρετώ τον Κύριο εδώ και 57 χρόνια και του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη".
Ο Λαχέι μπορεί να φαίνεται ένας ευλαβής παππούλης, αλλά οι επικριτές του τον αποκαλούν "τον πιο επικίνδυνο εν ζωή άνθρωπο" επειδή χρησιμοποιεί εικόνες του Αρμαγεδδώνα για να τρομοκρατεί τους ανθρώπους και να τους αναγκάζει να υιοθετήσουν μια πιο συντηρητική ζωή. Χαρακτηρίζει τους ομοφυλόφιλους διεστραμμένους και ισχυρίζεται ότι πεθαίνουν κατά μέσο όρο στα 42 τους χρόνια λόγω των αμαρτιών τους. Είναι ακόμη εναντίον της εξέλιξης, εναντίον του Φρόιντ, εναντίον των Καθολικών, εναντίον του φιλειρηνισμού και εναντίον των φεμινιστριών. Διόλου περίεργο, λοιπόν, που ο πρόεδρος Μπους συγκαταλέγεται στους υποστηρικτές του. Λένε μάλιστα ότι η συμβολή του Λαχέι στην εκλογή του Μπους ήταν αποφασιστική.

post-85-1167567842.jpgΑυτοι που τον στηριζουν:

Τον στηριζουν η φονταμενταλιστικού προτεσταντισμού χριστιανοι, που αποτελεί και τη μαζική βάση του «φαινομένου Μπους». Οι newborn ξαναγεννημένοι Χριστιανοί, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο Τζωρτζ Μπους ο νεώτερος, αριθμούν 40-50 εκατομμύρια, ενώ οι τηλε-ευαγγελιστές διαθέτουν τεράστια απήχηση και οικονομική ισχύ. Οι παραδοσιακές προτεσταντικές εκκλησίες υποχωρούν διαρκώς μπροστά στους ξαναγεννημένους ευαγγελικούς οι οποίοι αναδείχτηκαν, μέσα σε είκοσι-εικοσιπέντε χρόνια, ίσως στο ισχυρότερο λόμπυ των σημερινών ΗΠΑ. [Σε αυτούς αναφέρονται ιδιαίτερα τα άρθρα του Θεόδωρου Ντρίνια «Ο Θεός να ευλογεί την Αμερική», σσ. 24-26 και της Ίνγκριντ Καρλάντερ, «Η αποθέωση της θρησκείας-θεάματος», σσ. 29-33.]

«Ο Στρατός του Θεού ακολουθεί τον Μπους« επιγράφεται άρθρο των Ταιμς.

«Αν ο Χριστός ψήφιζε θα προτιμούσε τον Τζορτζ Μπους, διδάσκει το εκκλησίασμα του ο ευαγγελιστής επίσκοπος Τζιμ Χενρι ο οποίος είναι πεπεισμένος πως σύσσωμοι οι 11.000 πιστοί της εκκλησίας «Υιός του Θεού« θα ψηφίσουν υπέρ του προέδρου επειδή είναι ο μόνος που εγγυάται την προστασία της οικογένειας από απειλές όπως οι ομοφυλόφιλοι και η έκτρωση, γράφουν οι Τάιμς

Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα οι ευαγγελικές εκκλησίες έχουν σημαντική δύναμη και επιρροή σε πολιτείες-κλειδιά όπως η Φλόριντα, το Οχάιο, η Άιοβα, το Μισούρι και η Πενσιλβάνια.

Ντοκιμαντερ για τον μπους που ειναι πολυ χρησιμα

Με το Θεό στο πλευρό μας: Ο Τζωρτζ Μπους και η Άνοδος της Θρησκευόμενης Δεξιάς (Α' Μέρος)
(«With God on Our Side: George W. Bush and the Rise of the Religious Right» 2x47', σκηνοθεσία: David Van Taylor, Lumiere Productions 2004)


altΠοια είναι η κινητήρια δύναμη του Μπους; Πολλοί απορούν με τη δεξιά ρητορική του, τους περιορισμένους του ορίζοντες και την απεριόριστη σιγουριά του. Όμως όλα αυτά έχουν απόλυτη λογική για μια ομάδα: τους συντηρητικούς ευαγγελιστές της Αμερικής, δηλαδή τη Θρησκευόμενη Δεξιά. Και όπως το θέτει ο έμπιστος του Μπους, Νταγκ Γουίντ, (χρησιμοποιώντας μια ρήση του Γκάντι!), «'Αυτός που λέει πως το θρησκευτικό και η πολιτική δεν πάνε μαζί, δεν καταλαβαίνει κανένα από τα δύο'. Ο Τζωρτζ Μπους καταλαβαίνει!»

altΣτο πρώτο μέρος του ντοκυμαντέρ, με τίτλο «The Early Crusades», παρουσιάζεται το ιστορικό πλαίσιο, που είναι απαραίτητο για να κατανοήσει κανείς την ευαγγελική πολιτική ατζέντα του Προέδρου Μπους. Πέντε δεκαετίες πολιτικής παιδείας αναγεννημένων Χριστιανών. Από την ηθελημένη απομόνωση στη δημόσια αρένα και στην τέχνη της πολιτικής επιρροής. Στο επίκεντρο οι σχέσεις της Θρησκευόμενης Δεξιάς με τους Προέδρους: Από την αμοιβαία εκμετάλλευση των Ρίτσαρντ Νίξον και Μπίλυ Γκράχαμ, στις αναπάντεχες προδοσίες του Ρόναλντ Ρήγκαν και την αναμέτρηση του Τζώρτζ Μπους του πρεσβύτερου με τον διεκδικητή της προεδρίας Πατ Ρόμπερτσον. Με ένα βαθιά ριζωμένο, ισχυρό κίνημα, που βοήθησε να ανατραπεί ο Μπιλ Κλίντον, η Θρησκευόμενη Δεξιά έστρωσε το δρόμο για τον νέο τους αγαπημένο υιό, τον Τζώρτζ Μπους το νεότερο.Με το Θεό στο πλευρό μας: Ο Τζωρτζ Μπους και η Άνοδος της Θρησκευόμενης Δεξιάς (Β' Μέρος)

(«With God on Our Side: George W. Bush and the Rise of the Religious Right» 2x47', σκηνοθεσία: David Van Taylor, Lumiere Productions 2004)

altΣτο δεύτερο μέρος του ντοκυμαντέρ, με τίτλο «The Real Deal», σκιαγραφείται η «θρησκευτική βιογραφία» του Τζωρτζ Μπους. Ξεκινάει με την κρίση μέσης ηλικίας που συμπεριλαμβάνει κατάχρηση αλκοόλ και μια αποτυχημένη επιχείρηση που οδήγησε τον Μπους σε μια όχι και τόσο γνωστή συνάντηση με τον ευαγγελιστή Άρθουρ Μπλέσιτ. Και συνεχίζει ανιχνεύοντας τον παράδοξο συνδυασμό ειλικρίνειας και υπολογισμού που έκτοτε χαρακτηρίζουν τον πολιτικό και θρησκευτικό του βίο.

Το ντοκυμαντέρ αποκαλύπτει τον αποφασιστικό ρόλο που έπαιξε ο Τζωρτζ Μπους στην εκλογή του πατέρα του το 1988& Την συγκαλυμμένη χρησιμοποίηση του παρελθόντος του ως «χαρισματικού υιού» στη δική του προεκλογική εκστρατεία το 2000& Τη θρησκοληψία της Δυτικής Πτέρυγας, όπως την περιγράφει ο πρώην κειμενογράφος του Λευκού Οίκου, Ντέηβιντ Φραμ& και βέβαια, πως η ευαγγελική οπτική του κόσμου συνέβαλε στη διαμόρφωση του παγκόσμιου ρόλου της Αμερικής μετά την 11η Σεπτεμβρίου.


Τα αναποδα της Θρησκειας

Περι μυστηριων και τελετων

in_his1.jpgΠριν προχωρησω σε λεπτομεριες ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΑΤΕΣ και τεκμηριομενες,απο αναμφησβητιητου κυρους κειμενα θα κανω μια περιληψη αυτων που θα αποδειξω εκτενεστατα:


1)Μεχρι τον 4ον αιωνα δεν υπαρχουν πληροφοριες περι υπαρξεως μυστυριων και ιερατικων τελετων της συχρονης εκκλησιας.


2)Απο την εποχη που οι"ειδικοι ιερεις"καλογεροπαπαδαριο"σταθεροποιησαν την θεση τους υοθετησαν ιουδαικα και ειδολολατρικα ηθη και εθιμα για την επιτυχια του σκοπου τους.


3) Η "Ορθοδοξια" και αρκετα απο τα δογματα της επεβληθηκαν με την σπαθη των Αυτοκρατορων,Μεγ.Κωσταντινου,και Μεγ.Θεοδοσιου.


4)Οι αρχιερατικοι θρονοι του κοσμικου μεγαλειου και της ματαιης δοξας νομιμμοποιηθηκαν τον 4ον αιωνα,διοτι η Αποστολικη και μεταποστολικη εποχη δεν ειχε παρουσιασει αυτες τις ακροτητες.5)Με την επεμβαση και επιβολη των βαρβαρων αυτοκρατορικων μετρων,η"Εκκλησια" εγινε ισυρη σε δυναμη σπαθης,ωστε θελοντας και μη, οιανθρωποι αναγκαζονταν και επιεζονταν να δεχτουν τις ακροτητες των αντιβιβλικων "ειδικων Ιερεων",και να γινουν δηθεν "χριστιανοι"


6) Στερουμενοι πνευματικοτητας και θειας αποστολης,οι"ειδικοι ιεροις",υιοθετησαν τα εγκληματικα μετρα του αυτοκρατορος Θεοδοσιου,τον οποιο ανεκυρηρυξαν "Μεγαν"


7)Πιεζομενοι οι ειδολολατρες και οι Ιουδαιοι εμμεσως και αμεσως να δεχθουν την νεαν θρησκειαν,μετεφεραν στους κολπους της ,τις συνηθειες της παλαιας των θρησκειας"ωω τι μπαχαλο"
Χωρις καμια αμφιβολια λοιπον θα αποδειξω απο πατερικα κειμενα αλλα και απο την αγια γραφη ,οτι οι εκκλησιες Ρωμαικη και ορθοδοξη δεν βρισκονται"επι το θεμελιω των Αποστολων και των προφητων."


Σημειωνω την Ιστορικη κατα καποιο τροπο περιληψη για να σας αποδειξω κατοπιν,οτι εφοσων αυτες οι Εκκλησιες δεν βρισκονται στα Αποστολικα θεμελια,ειναι φυσικο και η οικοδομη τους να ειναι απο""ξυλα και κεραμους ατακτως ερριμενα""

Αυτα τα αντιβιβιλικα και ουσιαστηκα αντορθοδοξα,δεν ειναι ποτε δυνατων να χρησιμοποιουνται "ως αγωγοι της θειας χαριτος".p35_1.jpgΑγαπητοι φιλοι και εχθροι πρεπει να καταλαβεται οτι το εκτρωμα που λεγετε διαφορα"χριστιανικα ιερατια "δεν ειναι η εκκλησια αλλα "Ξυλα και πλινθοι ατακτως εριριμενα""

Ο θεος εινaι το απολυτο" Ον,το αυθηπαρκον και υπερτελες,το υπαρχων υπερανω των οριων τοπου και χρονου, το ανενδεες και μακαριον"
Τα προσοντα αυτα χαρακτηριζουν τον Θεο ως Παντοδυναμο στην φυση Του, ως πανταχου παρωντα και πανσοφο στην ιδιοτητα Του,,ως Παντοκρατορα φοβερο,Ισχυρο "πασης δυναμεως δυναστευοντα Του,,ως ουκ αδυνατει ουδεν ρημα""


Ολα αυτα μαρτυρουν οτι ο Θεος δεν εχει αναγκη απο καμια δικανικη η δικολαβικη ανθρωπινη υποστηριξη.Δεν εχει αναγκη χειραγωγιας ξενης δυναμεως και ανθρωπινης φρουρησεως.
Αυτο σημαινει,οτι η "θρησκεια" την οποια ιδρυσε δια του σωτηρος Ιησου Χριστου χαρακτηριστικα,τον δυναμισμο και την αυτοπεποιθηση,την Αληθεια και το φως.Συνεπως η διδασκαλεια του Ιησου ως αιωνια και υπερκοσμια,εχει την δυνστοτητα της αυθυρπακτης λαμσεως του φωτος της και της διαλυσεως των σκοτεινων και ξενων στοιχειων που μολυνουν το χαρακτηρα της.
Το φως της λοιπον αυτο ηταν αρκετο να υπερνικησει την εχθρικη διδασκαλια που αντιμετοπισε η Εκκλησια στις ημερες του Μεγ θεοδοσιου,χωρις να χρησιμοποιηθουν οι βιαιοπραγιες και τα εγκληματικα του μετρα,για τα οποια θα γραψω λιγα ,ετσι για μια γευση!
παπαδαριο.bmpΟ θαυμαστος τροπος της αγαπης του θεου, με τον οποιο πραγματοποιησε το σχεδειο της σωτηριας δια της θυσιας του θειου λυτρωτη,μας κανει να απορουμε για τα μεσα των τελετων και των "μυστιριων" που χρησιμοιποιη η Ρωμαικη και ορθοδοξη εκκλησια,ως αγογους θειας χαριτος(χωρις αυτα αποκλειεται η σωτηρια κατ αυτους).
Αυτα ομως δυστυχως,αποτελουν μια πληρη αντινομια και για αυτο αναζητουμε την αιτια ,πολλοι χριστιανοι που ψαχνουν να δουν απο που και γιατι προηλθε αυτο το μπαχαλο!

Συγκρινοντας την ζωη και την δραση της αρχεγονης εκκλησιας,βλεπουμε οτι οχι μονο δεν χρησιμοποιουσε κατι τετοιους "αγωγους",αλλα ουτε ειχε ιδεα για αυτα τα τεχνασματα.Αυτο λοιπον σημαινει οτι τα τεχνασματα αυτα αποτελουν επισης μια πληρη αντοιποιηση της Θεικης Αρχης και Εξουσιας,η οποια χορηγει αμνηστιεα σε καθε αμαρτωλο,ΔΩΡΕΑΝ και κατα χαριν.Δικαιη επομενως ειναι η αναζητηση του ΓΙΑΤΙ????


Ιστορικα ειναι πια αποδεδηγμενο ,οτι μεχρι το τελος του Γ'μχ αιωνος,οι Ιστορικες ειδησεις περι Τελετων και μυστηριων,δια των οποιων σημερα κινηται ο μηχανησμος των εκκλησιων Ρωμαικης και Ορθοδοξου.Τα ιδια σχεδον υποστυριζε και οπανεπιστιμιακος δασκαλος της θεολογικης σχολης αθηνων Κ Δ Μωραιτης στο βιβλιο του"Ιστορια της Χριστιανικης λατρειας"σελ 33.Προχωρει μαλιστα εκεινος περισοτερο και λεει οτι:""μεχρι του Δ' αιωνος αι ιστορικαι ειδησεις περι της χριστιανικης λατρειας ,ειναι πενιχραι,ουδ' εχομεν και κατα τους χρονους τουτους ιστορικη τιναν εκθεσιν,περιγραφην η ερμηνειαν των τελουμενων,πλην σποραδικων ειδησεων και δη του Ιουστινου""Γνωριζει ομως ο κ Μωραιτης οτι ο Ιουστινος δεν σημειωνει ουτε μια λεξη περι μυστηριων,παρα ΜΟΝΟ τον αναμνηστικο"δειπνο του Κυριου".

Τον Δ' αιωνα αρχισε να πνεει ο ανεμος του ανθρωπινου πνευματος στις αγιες συναξεις των πιστων κατα την "εν πνευματι λατρειαν".Μια απο τις μεγαλες αιτιες του ανεμου τουτου,υπηρξε ο ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ.Με τις στειρες αντιληψεις του κατελαβε πολυ εδαφος στην αφελια των αμορφωτων χριστιανων και ετσι εδραιωθηκε στο θεοσυστατο πολιτευμα της εκκλησιας.Ετσι η σταση ηρωισμου και πιστεως αρχισε να καταρεει και η συσταση της αρχικης λατρειας να περνει μια αλλη,ξενη και παραξενη μορφη.
Απο την εποχη εκεινη που οι πρεσβυτεροι σφετεριστηκαν την ανωτατη Αρχη,και απο προεστοι εγιαν μοναρχες επισκοποι,εισηχθη το ανθρωπινο και εκτος θεικης γραμμης στοιχειο στην εκκλησια.ΟΠως ειναι φυσικο το θειο στοιχειο θα συμβουλευτει μονο τα θεια,το δε ανθρωπινο μονο τα δικα του""Το γεγεννημενο εκ της σαρκος ειναι σαρξ'και το γεγεννημενον εκ του πνευματος ειναι πνευμα""(ιωαν.Γ' 6)

diodoros-2.jpgΓια να σταθεροποιησουν την θεση τους οι μοναρχες πια επισκοποι,υιοθετησαν απο την ειδολολατρεια και τον ιουδαισμο καθε τι που θα τους ανεβαζε στην θεση του Αρχοντα πλεον και οχι του ποιμενα,με τον υπηρεσιακο τιτλο του πρεσβυτερου.Ετσι, η αυθαιρετη σταση και θεση τους,δεν τους δυσκολεψε καθολου να δεχθουν απο κοινου με τους ειδωλολατρες τα ηθη και τα εθιμα,του θεου των Περσων Μιθρα.Στην ειδωλολατρικη θρησκεια πιστευετο οτι με τα μυστηρια μπορει να εξασφαλιστει η ελπιδα,ο ποθος του μελοντος,η αθανασια,η απολυτρωση,και η σωτηρια μετα θανατο.Την Ιστορικη αυτη πληροφορια επιβεβαιωνει και ο κυριος Μωραιτης και στο βιβλιο που ανεφερα προηγουμενος σελιδα 24 υποστηριζει τα ιδια.Τα μυστηρια αυτα των ειδωλολατρων ετελουντω απο "ιδικους ιερεις".Για το λογο αυτο θεωρηθηκε πολυ συμφερων να τηρηθει ο ιδιος τυπος απο τους μοναρχες πια επισκοπους,οι οποιοι με ολη την αυθαιρεσια συνεστησαν κατα τον ιδιο τυπο το"ειδικο ιερατειον" για την τελεση των εθιμων -"μυστηριων" των ειδωλολατρων.


Οι αρχαιοτεροι συγγραφεις δεν γνωριζαν τα μυστηρια

Για να μην νομιζετε οτι μιλω απο απο εξω απο την βιβλο,και την ιστορια θα επικαλεσθω τους ιστορικους,για να φανερωσουν εκεινοι,για αλλη μια φορα την αληθεια εκεινων που εκθετω και με ακριβεια τοποθετω σε τουτο εδω το βημα.
Ειναι αναμφισβητητο γεγονος,κατα τα ιστορικα κειμενα,οτι μετα τον θανατο των αποστολων,η Εκκλησια διατηρησε με ολο το σεβασμο την αποστολικη παραδοση,με αναλοιωτο το πολιτευμα της Εκκλησιας.Στην Αποστολικη αυτη παραδοση και σε ολη τη μορφη του εκκλησιαστικου πολιτευματος,δεν βλεπουμε σε ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ σημειο την αναγκαιοτητα η την χρηση των ""Μυστηριων"",οτι αυτα ειναι τα ""Μεσα της Χαριτος"",και οτι χωρις αυτα δεν σωζεται ο ανθρωπος οσον εναρετος και να ειναι.Απο τις μορφες της λατρειας των χρονων εκεινων,απουσιαζει εντελος ο ορος ""Μεσα της Χαριτος""

Οι αρχαιοτεροι,με χρονολογικη σειρα συγγραφεις,των χρονων εκεινων που φυλαξαν τις μορφες λατρειας ειναι οι Εξης:
1) Κλημης ο Ρωμης-:' αιων.92-101.

2)Η διδαχη των Αποστολων

3) Ο Ειρηναιος-β' αιων.

4) Ιγναντιος Αντιοχειας-β αιων.

5)Ιουστινος ο φιλοσοφος- β'αιων

6)Ο Κλημης ο Αλεξανδρειας-Γ αιων

7)Ο Οριγενης-Γ' αιων.

Cool Ο Κυπριανος -Γ αιων.

9) Τερτυλιανος-Γ' αιωνας.

Στην Α' Επιστολη του Κλημεντος Ρωμης,βρισκουμε τον τριασαγιο υμνο του προφητου Ησαια(κεφ ΣΤ'3)και στην συνεχεια βλεπουμε προτροπες προς τους χριστιανους της Κορινθου,οπως ομοφωνως ευλογουν τον θεο,""εις το μετοχους ημας γενεσθαι των μεγαλων και ενδοξων επαγγελιων αυτου""(κεφ, 34:7).Προς το τελος της επιστολης αυτης υπατχει και μια αρκετα μεγαλη ευχη(Κεφ 59:61)ΚΑΝΕΙΣ λογος ομως δεν γινεται περι ""Μυστηριων"",ουτε σ' αυτη την Επιστολη,ουτε πουθενα στους αλλους συγγραφεις!!!!

Οι συγγραφεις αυτοι και απολογητες του Χριστιανισμου οι οποιοι διατηρησαν την Αποστολικη Παραδοση,προκειμενου περι του πολιτευματος της Εκκλησιας,και τους τροπους της λατρειας,που δεν ειχαν καμια σχεση με την λατρεια,που εβαλαν μεσα μετα απο τρεις αιωνες καλογηροι και αλλοι αιρετικοι,οπως και τα "μεσα" με τα οποια δηθεν εξασφαλιζετε η θεια χαρης και η ληψις του Αγιου Πνευματος του Θεου,Αντιθετα οι παραπανω Συνγγραφεις αναφερουν μονο δυο Εκκλησιαστικες πραξεις-Το Βαπτισμα σε ωριμη ηλικια,και το δειπνο του Κυριου-Θεια ευχαριστια,ακριβως οπως τα αναφερεις και η καινη διαθηκη ,και οχι ετσι οπως τα εχουν κανταντησει οι "διαφοροι" ενοχοι ενοποιων του Κυριου.
Ειναι πασιγνωστο και βεβαιωμενο,οτι αυτοι διακριθηκαν σαν συγγραφεις και ρητορες του λογου,ειναι λοιπον λογικο να σκεφτουμε,οτι ολοι αυτοι βρε παιδια ηταν τοσο αφηρημενοι και τοσο αναισθητοι,ωστε να παραλειψουν τα ""Επτα Μυστηρια""της Εκκλησιας τα οποια μαλιστα ειναι και τα μονα κατα τους παπαδοκαλογερους οτι ειναι τα ΜΟΝΑ και μοναδικα ""Μεσα της Χαριτος""???
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ!!
p67_5.jpgΑν παραλειψαν αυτοι την βαση και το θεμελιο της σημερινης "Εκκλησιας" που στηριξαν αυτοι την διδασκαλια τους, στο αερα????Πως ομως διακριθηκαν ως τελειοι απολογητες και συγγραφεις και ρητορες του λογου?Πως μπορει να καυχηθουν τα δυο γνωστα ιερατια για αυτους οταν αυτα τα οποια αυτοι λενε συμφωνουν απολυτα με την διδαχη των αποστολων ,και οχι με αυτα τα οποια δια μεσου των αιωνων τα ιερατια προσθεσαν με θρασος.Αν αυτο δεν ειναι θρασος για αυτους που παπαγαλιζουν οτι "εμεις πρατουμε αυτα που μας λενε οι πατερες""ενω πρατουν αυτα που τους λεει η τσεπη τους ,για να μην χρησιμοποιησω καμια ποιο βαρεια λεξη!!πως γινετε να παραλειψουν τα "μυστιρια χωρις ποτε επεναλαμβανω ΠΟΥΘΕΝΑ να μην αναφερθουν απο κανενα τους !Δεν ειναι καθολου μικρο πραγμα αυτοι οι απολογητες και πατερες να παραμερισουν απο την διαδασκαλια τους 5 ολοκληρα μ"μυστηρια" και να υποτημησουν τα "μεσα " αυτα της χαριτος.

Ειναι δυνατον ποτε αυτοι οι πατερες να υποτημισουν τα "σχοινια",με τα οποια δηθεν οι χριστιανοι στηριζονται και ""ανεβαινουν"" στο ουρανο??Μα καλα για τοσο χαζους μα περνανε οι καλογεροαιρετικοι,με τι θρασος ενοποιων του θεου λενε τετοια παραμυθια,και σερνουν ψυχες πισω απο εργα ανθρωπων,και οχι απο την απλοτητα της χαρης του Ιησου,οπως και ο ληστης απλα εδεχθη στον σταυρο διπλα απο τον Ιησου!Φενεται ομως οτι τα "σχοινια" αυτα πρεπει να χρησιμοποιηθουν και να δεσουν εκεινους που προσθετουν στο πολιτευμα της εκκλησιας ""αλλο ευαγγελιο""και αλλα ""μεσα"",για την ληψη της Θειας χαριτος και του Πνευματος του Αγιου.Ειμαι Αυστηρος που τα γραφω αυτα ,μηπως βλαυσφημος.Η πιεση των πραγματων και το μπαχαλο που τα ιερατια εχουν κανει ,με αναγκαζουν να χρησιμοποιω αυτην την γλωσσα!

Σ.Χαραλαμπακηςalt
Visit www.hostdrjack.com


alt
Host Your Images & Videos FREE
CLICK HERE!

ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΦΩΤΟΣ-ΣΚΟΤΟΥΣ


Jean Michel Jarre ...

ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΦΩΤΟΣ -ΣΚΟΤΟΥΣ


w_DSC01575.jpgΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ.

Η ΣΤΑΣΙΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΛΟΝΗΤΗ, Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΣ ΜΑΣ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΑΥΡΩΣΙΝ ΜΙΑΣ ΤΟΣΟ ΙΕΡΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΣΠΙΛΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΩΝ ΔΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΤΤΕΙ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ.

ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ, ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΥΣΙΝ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΓΕΝΗΤΙΚΑ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΓΕΝΗΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ,ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΕΧΕΙ ΟΣΟ Ο ΚΩΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΔΙΟΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ.

Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΔΙΑΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΕΛΛΗΝ -ΕΣ (HELLENE -EN), ΕΛΛΑΣ (HELL-AS) ΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΞΙΝ "HELL", Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΚΟΛΑΣΗ". ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ...ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.ΔΙΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΝ HEEL-AS ΜΕΘΕΡΜΗΝΕΥΟΜΕΝΩΝ ΚΟΛΑΣΗ -ΜΑΣ

ΔΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΟΝ Ο ΟΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΘΕΙ;

ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.

109880main_nwo3.jpgΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΡΕΒΟΤΡΑΦΕΙΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ, ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ.ΜΑΖΙ ΘΑ

ΠΡΟΧΟΡΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ,ΜΑΖΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΝΔΟΞΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟΥ,ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΘΛΗΜΑΤΑ,ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩΜΕΝ ΤΗΣ ΣΠΟΝΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ,ΝΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΝΔΟΞΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟΥ, ΤΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΑΠΕΧΘΟΥΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΟΣ.ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΟΟ ΕΣΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ??

ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΣΦΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΚΑΘΕ ΒΑΡΒΑΡΟ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟ ΓΚΙΑΟΥΡΗ ΠΟΥ ΧΩΡΕΥΕΙ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ ΣΑΝ ΓΥΦΤΙΚΟ ΣΚΕΡΠΑΝΙ ΚΑΙ ΑΛΙΩΝΕΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ,ΘΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΘΕ ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΕΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ.

ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΘΕΙΑ ΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΜΑΣΤΕ ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ,ΚΑΙ ΗΛΘΑΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΘΕΙΑ ΕΙΣ ΤΟ ΛΥΣΣΩΔΕΣ ΠΟΔΟΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.

ΠΑΝΤΟΤΕ ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΩΝ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΑΡΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ - ΗΤΑΝ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΛΛΑΣ.- HELLAS

elliniki_aisthitiki013.jpgΠΛΗΘΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΜΑΧΟΜΕΝΟ ΔΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΕΙΜΕΘΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ, ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΘΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΠΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΕΙΣ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΧΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΑΣ.

Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΙΣΧΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΕΙΣ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ.

ΔΙΟΤΙ, ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΕΛΛΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΙΛΟ, ΑΚΗΛΙΔΩΤΟ, ΑΘΙΚΤΟ.

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΕΛΛΑΣ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ, ΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ, ΤΩΝ ΓΑΛΑΞΙΩΝ, ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΩΜΑΤΩΝ.

ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ.ΛΟΓΙΚΗ ΤΡΕΛΛΑ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΩ, ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΡΕΛΛΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ.

Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΡΕΛΛΑ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.

Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΡΕΛΛΑ ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΝ.

cosmo2.jpgΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΡΕΛΛΑ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΜΗΛΙΑΣ.

Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΡΕΛΛΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΙΝΟΥ ΦΩΤΟΣ.Η ΕΛΠΙΣ ΕΙΜΕΘΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΚΛΑΝΟΤΡΑΦΕΙΣ, ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΣΩ ΜΑΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΦΩΣ.

ΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΕΛΛΟΧΕΥΕΙ Ο  Η ΛΑΛΑΚΙΑ,Η ΤΕΜΠΕΛΙΑ,ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΙΣ ΑΥΤΩΝ.ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΜΑΣ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, Η ΑΓΝΟΙΑ, Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ Ο ΠΟΝΟΣ,Η ΔΙΑΡΡΟΙΑ,ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ,Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ Ο ΔΟΥΛΟΦΡΟΝΟΙ ΤΑΠΙΝΟΣΚΥΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΔΙΑΛΙΕΧΤΕ ΤΙ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ...ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!


EΠΑΦΕΣ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ; Ή ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΑ;

02 - Oxygene 2.mp3

EΠΑΦΕΣ ΜΕ "ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ " Ή ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΑ;

-- page break --

aliens_4.jpgΠοια είναι η πραγματική φύση των εξωγήινων διαστημανθρώπων που πολλοί ισχυρίζονται ότι έχουν δει, μιλήσει ή ακόμα και ταξιδέψει μαζί τους σε άλλους πλανήτες;

Είναι άνθρωποι ή ανθρωποειδή, υλικά όντα κάποιας μορφής ή μήπως πνευματικά όντα, άυλα πνεύματα; Όλο και περισσότεροι ερευνητές τείνουν προς το δεύτερο, και μάλιστα απότι φαίνεται δεν είναι και τόσο καλά ... Οι παρακάτω εμπειρίες είναι παρμένες από το βιβλίο "Τhe Dark Gods" των Collin Wilson και Αnthony Roberts (Panther Books, 1984). Oι Wilson και Roberts, ερευνητές υπερφυσικών φαινομένων, στο βιβλίο τους κάνουν μία σύγκριση των εμπειριών με εξωγήινους και των εμπειριών που συμβαίνουν στον αποκρυφισμό, πνευματισμό και στις παγανιστικές θρησκείες από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα.

Οι ιπτάμενοι δίσκοι άρχισαν να εμφανίζονται από το 1947 και μετά. Κάθε χρόνο αυξάνουν οι εμφανίσεις UFO και οι επαφές με εξωγήινα όντα. Αναφορές έρχονται από απλούς αγρότες μέχρι αστυνομικούς και πιλότους αεροπλάνων, και από όλες τις χώρες του κόσμου.

Λεπτομερείς έρευνες έχουν γίνει από στρατιωτικές υπηρεσίες πολλών χωρών, αλλά εξαιτίας της εφήμερης και μη-υλικής φύσης των φαινομένων, οι αρχές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το φαινόμενο αυτό δεν έχει καμμία υλική υπόσταση. Απ' την άλλη όμως δεν μπορούν να παραδεχτούν την ύπαρξη υπερφυσικών πνευμάτων και γι' αυτό καταφεύγουν στην ερμηνεία της "μαζικής υστερίας", όταν υπάρχουν πολλοί αυτόπτες μάρτυρες εμφάνισης UFO, ή των παραισθήσεων και της αυθυποβολής, όταν πρόκειται για μεμονωμένους μάρτυρες. Ακόμα οι επιστήμονες δίνουν την ερμηνεία φυσικών φαινομένων, όπως ο σχηματισμός νεφών, η σφαιρική αστραπή, οι οπτικές διαθλάσεις πλανητών και άλλα μετεωρολογικά φαινόμενα. Παρόλα αυτά υπάρχουν διάσημοι επιστήμονες αστροφυσικοί, αστρονόμοι και μηχανικοί που πιστεύουν και ασχολούνται με την έρευνα των UFO.

Η αρχική εντύπωση, όσων δέχτηκαν την ύπαρξή τους, ήταν, όπως έλεγαν και οι ίδιοι οι υποτιθέμενοι εξωγήινοι, πως υπάρχουν ευφυείς πολιτισμοί σε άλλους πλανήτες οι οποίοι έχουν προχωρήσει σε τεχνολογία πολύ περισσότερο από εμάς στη γη και στέλνουν διαστημόπλοια για να εξερευνήσουν το σύμπαν. Σιγά-σιγά όμως η στάση αρκετών ερευνητών των φαινομένων αυτών άρχισε να αλλάζει και να μετατοπίζεται προς τη μεταφυσική σφαίρα. Σήμερα όλο και περισσότεροι μιλάνε για τη "παραψυχική φύση" των εξωγήινων και πολλοί ερευνητές ομολογούν οτι οι εξωγήινοι είναι πνευματικές μάλλον, παρά υλικές, οντότητες.

Aliens1.gifΟ Τζώρτζ Αντάμσκι ήταν ο πρώτος σύγχρονος άνθρωπος που ανέφερε συνάντηση με εξωγήινους, στην έρημο της Καλιφόρνια,το 1952. Σ' αυτή τη συνάντηση, που παρευρίσκονταν και φίλοι του, ένα όν με μακριά μαύρα μαλλιά, μεγάλα γκριζοπράσινα μάτια ελαφρώς σκιστά, εξογκωμένα μάγουλα και μεγάλα μακριά νύχια, μίλησε τηλεπαθητικά (μεταβίβαση σκέψεων στο νού του άλλου, χωρίς προφορική ομιλία). Του είπε οτι είναι απ' τον πλανήτη Αφροδίτη και του έδωσε ορισμένα κοσμολογικά και ηθικά μηνύματα για το πως οι άνθρωποι θα ζουν αρμονικά μεταξύ τους και για τον κίνδυνο της ραδιενέργειας.

Μετά απ' αυτή τη συνάντηση, ο Αντάμσκι ανέφερε συνάντηση με ένα όν απ' τον Κρόνο, "με διεισδυτικά, σπινθηροβόλα μάτια και κοκκινωπό δέρμα, το οποίο συνοδευόταν από έναν άλλο εξωγήινο απ' τον Άρη. Τον πήραν με ένα μαύρο αυτοκίνητο και τον μετέφεραν σε ένα ιπτάμενο δίσκο, όπου είδε ένα άλλο όν με μαύρο δέρμα και μαύρα μαλλιά καθώς και δύο όντα με γυναικεία μορφή, με μακριά νύχια και επιδερμίδα που ακτινοβολούσε θερμότητα. Τα μάτια της μιας ήταν μαύρα και ακτινοβολούσαν. Ο Αντάμσκι είπε πως τον πήραν μαζί τους στο διάστημα και παρατήρησε διάφορα φαινόμενα, άγνωστα στην επιστήμη. Περιττό να αναφέρουμε βέβαια πως αν κι' εκείνη την εποχή δεν είχε επιβεβαιωθεί αν υπήρχε κάποιο είδος ζωής στον Άρη, Αφροδίτη, Κρόνο, τις επόμενες δεκαετίες με την απόστολή δορυφόρων βεβαιωθήκαμε ότι δεν υπάρχουν ούτε καν μικροοργανισμοί, ούτε καν νερό σ' αυτούς τους τελείως νεκρούς πλανήτες. Αυτό και μόνο αποδεικνύει ότι οι υποτιθέμενοι εξωγήινοι, αν δεχτούμε ότι η ιστορία δεν ήταν επινόημα της φαντασίας του Αντάμσκι, δεν ήταν παρά πνεύματα πλάνης.

Οι επαφές του Αντάμσκι με "εξωγήινους" συνεχίστηκαν και αργότερα ανέφερε κάποιους "Αρχοντες" (ονομασία κάποιων αγγέλων) που του μετέδωσαν ένα είδος φιλοσοφίας που θυμίζει Βουδισμό. Του μίλησαν για διάφορα στάδια εξέλιξης της ψυχής, για μετενσάρκωση των πνευμάτων των "φωτισμένων δασκάλων", ένας απ' τους οποίους ήταν και ο Ιησούς. Μετά από τη δημοσίευση των εμπειριών του Αντάμσκι άρχισαν να παρουσιάζονται πολλοί που ισχυρίζονταν πως είχαν έρθει σε επαφή με εξωγήινους. Οι περισσότεροι απ' αυτούς αποδείχτηκε πως ενδιαφέρονταν να αποκτήσουν χρήματα ή να γίνουν διάσημοι,και κάποιοι απ' αυτούς ήταν άνθρωποι με ψυχώσεις.

Παρόλα αυτά υπάρχουν και άνθρωποι εντελώς αξιόπιστοι που οι εμπειρίες που είχαν δεν μπορούν να εξηγηθούν με κανένα επιστημονικό τρόπο. Στις αναφορές τους όμως υπάρχουν αξιοσημείωτες διαφορές. Για παράδειγμα, ενώ οι Αφροδιτιανοί του Αντάμσκι φαίνονταν σαν υλικοί άνθρωποι, κάποιος άλλος, ο Χ.Μέγκερ, είπε πως συνάντησε Αφροδιτιανούς "αιθερικής φύσεως" και ότι οι άνθρωποι για να ταξιδέψουν μαζί τους έπρεπε να υποστούν κάποια διαδικασία.

Μια πολύ γνωστή περίπτωση είναι του Τζ. Ντερενμπέργκερ, που το 1966 στη Δυτ.Βιρτζίνια, είδε ένα UFO προσγειωμένο πάνω σε ένα δρόμο. Ενας άνθρωπος ύψους δύο μέτρων με πολύ μαύρο δέρμα, μακριά μαλλιά και σκιστά μάτια, βγήκε απ' το διαστημόπλοιο. Ηταν ντυμένος με μαύρη στολή και είπε πως τον έλεγαν Κόλντ και πως θα επέστρεφε να τον συναντήσει. Μετά μπήκε στον δίσκο που απογειώθηκε με μεγάλη ταχύτητα. Αυτός ο "εξωγήινος" επισκέφτηκε πολλές φορές τον Ντερενμπέργκερ, όχι πάντα με ιπτάμενο δίσκο αλλά και με ... μαύρες λιμουζίνες! Του είπε ότι ερχόταν απ' τον πλανήτη Λανούλος, από ένα μακρινό γαλαξία. Τελικά ο Ντερενμπέργκερ ανέφερε ότι μεταφέρθηκε με ιπτάμενο δίσκο στον πλανήτη εκείνο όπου είδε μεγάλες πόλεις. Μετά απ' αυτά υποβλήθηκε σε εκτεταμένες ψυχιατρικές εξετάσεις σε δημόσιο νοσοκομείο. Η τελική γνωμάτευση έγραφε πως ήταν ένας εντελώς ειλικρινής και αξιόπιστος άνθρωπος, χωρίς διακυμάνσεις, διανοητικές ή ψυχικές ανωμαλίες, και ότι είχε προφανώς έρθει σε επαφή με κάποια παράξενη μορφή πραγματικότητας.

aliens.jpgΣτη συνέχεια παραθέτουμε ένα απόσπασμα απ' τη σοβιετική εφημερίδα "Σοβιέτσκαγια Τοργκόβλια", σχετικό με τις πρόσφατες εμφανίσεις εξωγήινων φαινομένων στη περιοχή του Πέρμ:"...Οι ντόπιοι υποστηρίζουν ότι τα παράξενα φαινόμενα στη 'Ζώνη του Περμ' έχουν παρατηρηθεί εδώ και πολύ καιρό...μια γυναίκα είδε δύο ανθρώπους μεγάλου ύψους, χωρίς πρόσωπα ντυμένους με μαύρα ρούχα. Δύο άνδρες που θέριζαν είδαν ανάλογες ανθρωπόμορφες υπάρξεις...Στη θέση του κεφαλιού υπήρχε κάτι το ακατανόητο, κάτι σαν κουβάς. Στις αρχές της δεκαετίας του '80, δεκάδες οικοδόμοι που έκτιζαν υπόστεγα, φοβισμένοι από κάτι (προσπάθησαν να εξηγήσουν τις αιτίες, αναφερόμενοι σε κάποια άγνωστη δύναμη, χωρίς όμως να πούν κάτι το συγκεκριμένο) παράτησαν τα πάντα και εγκατέλειψαν το χωριό, χωρίς καν να ζητήσουν να πληρωθούν. Έπειτα απ' αυτά έφτασε στο Πέρμ η επιστημονική ομάδα του Ε.Μπατσούριν, μέλους της Πανσοβιετικής Επιτροπής Μελέτης Παράξενων φαινομένων. Επικεφαλής ήταν ο Β.Σεμσούκ επιστήμονας βιολογίας και πληροφορικής. Τις ανωμαλίες του χώρου και του χρόνου τις αισθάνθηκαν και τα μέλη της αποστολής. Οι μετρημένες αποστάσεις μεταξύ διαφόρων αντικειμένων, μεγάλωναν τη νύχτα κατά παράξενο τρόπο. Τα 30 μέτρα τη νύχτα γίνονταν 90...

Στη ζώνη κατά διαστήματα παρατηρήθηκαν αποτυπώματα στο χορτάρι, που είχαν ελλειψοειδές ή κυκλικό σχήμα ...κάποιοι είδαν ιπτάμενους δίσκους που άλλαζαν συχνά χρώμα και κατά καιρούς είχαν αιωρηθεί πάνω από πλήθος ανθρώπων. Όταν προσπαθούσαν να τα πλησιάσουν είτε εξαφανίζονταν είτε αναχωρούσαν αθόρυβα. Δύο εβδομάδες πριν την άφιξη της αποστολής, στις όχθες του ποταμού της πόλης Όσα προσγειώθηκε ένα "πιάτο". Πάνω από 100 άτομα είδαν να βγαίνουν απ' αυτό μερικά ανθρωπόμορφα όντα μικρού και μεγάλου μεγέθους...Οδηγοί διηγούνται ότι αρκετές φορές συνάντησαν σε ερημικούς δρόμους όντα που έμοιαζαν με τον μινώταυρο! Σε μια περίπτωση είδαν μια κοπέλα να προχωράει στο δρόμο και όταν πλησίασαν ανακάλυψαν ότι στη θέση του προσώπου υπήρχε κάτι σαν κεφάλι αρκούδας...

Όταν η επιστημονική αποστολή, που αποτελούνταν από σαράντα άτομα, μπήκε στο έδαφος της μυστηριώδους "Ζώνης του Πέρμ", άρχισαν και τα παράξενα φαινόμενα. "Αμέσως συνέλαβα τον εαυτό μου να σκέφτεται πως κάποιος με παρακολουθεί, γράφει ο Π. Μουχάρτωφ. Και αυτή η εντύπωση με συνόδευε καθ' όλο το χρονικό διάστημα της αποστολής". Το βράδυ φωτογράφιζαν ταυτόχρονα είκοσι άτομα. Μερικές φορές το φλας δεν λειτουργούσε, αλλά και πάλι όλοι έβλεπαν στην απέναντι πλευρά μαύρες ανθρωπόμορφες φιγούρες...

"Φωσφορίζουσες σιλουέτες ανθρώπων ρομπότ μας πλησίαζαν σε απόσταση 15 μέτρων απ' το σημείο που στεκόμασταν και μετά γύριζαν πίσω και κρύβονταν στο δάσος. Οι μυστηριώδεις επισκέπτες, ύψους δύο έως τεσσάρων μέτρων, ήταν αρκετά σωματώδεις ... εντελώς τυχαία έγινα μάρτυρας της ιδιόμορφης επικοινωνίας μαζί τους. Και όχι μόνο μάρτυρας, αλλά και συνομιλητής. Δεν πρόκειται να πω τι ακριβώς συζητήσαμε ...Τους το υποσχέθηκα..".

lakeoffire.jpg"Διάφορες ήταν οι ερωτήσεις τους. Φαίνεται ότι αυτοί ξέρουν τα πάντα σχετικά με μας, ότι είναι εκπρόσωποι του Νέου Πλανήτη του Ερυθρού Αστέρα του Ζυγού. Βρίσκονται εδώ ήδη δύο χρόνια και το σκοπό της επίσκεψής τους τον απέκρυψαν...Τους πρότεινα να επισκεφθώ το πλανήτη τους. Μου απάντησαν ότι είναι ταξίδι χωρίς επιστροφή και επικίνδυνοExclamation mark"

Τι να πούμε γι' αυτά τα εξωγήινα όντα ... Δεν είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για δαίμονες, τέτοιους που συναντάμε σε περιγραφές μάγων και παγανιστικών θρησκειών;

Ο Τζων Κήηλ, διάσημος ερευνητής φαινομένων UFO, λέει ότι, πολλοί αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν για μικροσκοπικούς ή γιγαντιαίους εξωγήινους, και μερικές φορές είχαν ασυνήθιστα μακριά δάχτυλα σαν δαγκάνες καβουριών! Επίσης έχουν αναφερθεί φτερωτά όντα σε ένα μέρος της Δυτ.Βιρτζίνια, όπου εμφανίζονται UFO. Ένα φτερωτό όν εμφανίστηκε στο Κεντ της Αγγλίας, αμέσως μετά την εμφάνιση ενός UFO. Έχουν αναφερθεί πολύ παράξενες αμφιέσεις εξωγήινων όπως "ένα κοντό μπλέ ανθρωπάκι με ψηλό καπέλο και γενειάδα, που εξαφανίστηκε μέσα σε ένα σύννεφο καπνού"!

Μερικές φορές οι "εξωγήινοι" παρατηρούνται από ορισμένους παρόντες μόνο, και όχι από όλους. Επίσης φωτογραφικές μηχανές έχουν πάρει εξωγήινους, που δεν φαίνονταν με φυσικό μάτι. Κλασσική είναι η φωτογραφία του Τέμπλετον που φωτογράφισε την κόρη του, και στην εμφάνιση της φωτογραφίας πίσω απ' αυτήν φαίνεται να στέκεται μια μορφή σαν αστροναύτης. Αλλά κι' αυτό είναι κλασσικό φαινόμενο παραψυχολογίας, όπως π.χ. σε πνευματιστικές συγκεντρώσεις έχουν φωτογραφηθεί τα υποτιθέμενα πνεύματα νεκρών.

Oι εξωγήινοι επικοινωνούν με τους ανθρώπους με τηλεπάθεια. Ωστόσο έχουν αναφερθεί περιπτώσεις που έδωσαν μηνύματα μέσω του πίνακα "Ουί-Γιά" (που χρησιμοποιούν οι πνευματιστές για να επικοινωνούν με τα πνεύματα), με αυτόματη γραφή (μια ακόμη πνευματιστική τεχνική) καθώς και φέρνοντας τους ανθρώπους σε έκσταση (με τον ίδιο τρόπο που τα μέντιουμ κατέχονται από ένα πνεύμα, το οποίο μιλάει μέσα απ' αυτούς). Τα μηνύματα που δίνονται είναι προειδοποιητικά για το κίνδυνο επερχόμενο πυρηνικού ολέθρου, για την καταστροφή του περιβάλλοντος και για "πνευματικές διδασκαλίες", που σχεδόν ταυτίζονται με εκείνες των πνευματιστών, εσωτεριστών και ανατολικών θρησκειών υπάρχει η ιδέα οτι ο άνθρωπος προσωπικά εξελίσσεται μέσα από συνεχείς μετενσαρκώσεις και το ανθρώπινο γένος συλλογικά τελειοποιείται μέσα από φυλετική εξέλιξη (αποκρυφιστικός ρατσισμός). Υπάρχει ακόμα και η έμμεση άρνηση της μοναδικότητας του Ιησού Χριστού για τη σωτηρία των ανθρώπων.

Πολλές φορές προφητεύουν μελλοντικά γεγονότα, που μερικές φορές έχουν επαληθευτεί, αλλά τις πιο πολλές όχι. Για παράδειγμα, πολλοί το 1967 είχαν πάρει μηνύματα από εξωγήινους της "Διαγαλαξιακής Διοίκησης Αστάρ" για μεγάλες καταστροφές την παραμονή των Χριστουγέννων, πράγμα που δεν συνέβη.

Επίσης σχετικά με τις εμφανίσεις ιπτάμενων δίσκων, είναι αξιοσημείωτο ότι τα περισσότερα UFO εμφανίζονται σαν φώτα κινούμενα ή σαν εκλάμψεις φωτός και όχι σαν στερεά μηχανήματα, και συνήθως εμφανίζονται ξαφνικά στον ουρανό σαν φώτα. Πολλοί ανέφεραν ότι δεν άντεξαν να κοιτάζουν τα εκτυφλωτικά φώτα, ότι προσωρινά παρέλυσαν σωματικά, και ότι έχασαν την αίσθηση του χρόνου, π.χ. μερικοί αναφέρουν ότι ταξίδεψαν σε μακρινούς γαλαξίες μέσα σε λίγη ώρα. Τέτοιες εμπειρίες "πνευματικών ταξιδιών" είναι συνήθεις στους ασχολούμενους με αποκρυφισμό αλλά και σε ανθρώπους που παίρνουν παραισθησιογόνα ναρκωτικά.

Επίσης έχουν αναφερθεί μεταβολές θερμοκρασίας καθώς και φαινόμενα μετεωρισμού αντικειμένων, όπως π.χ. μια φορά που ένα αυτοκίνητο σηκώθηκε στον αέρα από ένα UFO ! Πολλές φορές οι εμφανίσεις των UFO σχετίζονται με παράξενες μυρωδιές. Ένας άνθρωπος που είδε ένα φως μορφής πούρου στον ουρανό, είπε οτι η ατμόσφαιρα μύριζε έντονα σαν θειάφι. Επίσης ένα υπόκωφο βουητό ακούγεται μερικές φορές που εμφανίζονται UFO. Άλλο φαινόμενο είναι η υλοποίηση ή η εξαφάνιση αντικειμένων μπροστά στα μάτια των ανθρώπων. Όλα αυτά όμως είναι κλασσικά φαινόμενα στο χώρο της μαγείας και του πνευματισμού ...

Ένα άλλο παράξενο φαινόμενο είναι ότι συχνά σε τοποθεσίες όπου εμφανίστηκαν UFO βρίσκονται πτώματα ζώων στραγγισμένα από το αίμα τους, αλλά χωρίς ίχνος αίματος στο έδαφος. Άνθρωποι που ήρθαν σε επαφή με "εξωγήινους" καθώς και πολλοί ερευνητές των φαινομένων αυτών έχουν παρατηρήσει στη ζωή τους να συμβαίνουν πνευματιστικά φαινόμενα τύπου "Πόλτεργκαϊστ" (σημαίνει "θορυβοποιά πνεύματα"): μετακινήσεις αντικειμένων χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, υπερύψωση αντικειμένων, παράξενοι ανεξήγητοι θόρυβοι και ήχοι μέσα στο σπίτι, ανεξήγητο σπάσιμο αντικειμένων κλπ. Ακόμα υπάρχουν εμπειρίες θεραπείας από σωματικές αρρώστιες, αλλά και ανεξήγητοι χρόνιοι πόνοι, κυρίως χρόνιοι πονοκέφαλοι όλα αυτά επίσης συχνά φαινόμενα στους πνευματιστές και αποκρυφιστές.

Τα περισσότερα φαινόμενα που συνοδεύουν την εμφάνιση UFO ή την επαφή με εξωγήινους, τα συναντάμε σε ανάλογη μορφή στον πνευματισμό και στη μαγεία. Τα "αστρικά ταξίδια", οι "εκστάσεις", η "αυτόματη γραφή", οι μαντικές ικανότητες, οι φωτογραφίσεις πνευμάτων που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι, φώτα που αιωρούνται μέσα σε δωμάτια. Τα χαρακτηριστικά των πνευμάτων που έχουν εμφανιστεί σε πνευματιστικές συγκεντρώσεις τις περισσότερες φορές είναι ασιατικού τύπου (σκιστά μάτια, εξογκωμένα μάγουλα, κοκκινωπό ή μαύρο δέρμα).

Αυτό που είναι πολύ ενδιαφέρον είναι τα ονόματα πολλών εξωγήινων που μοιάζουν με τα ονόματα πολλών δαιμονικών θεοτήτων που λατρεύονταν στην αρχαιότητα, ή που είναι γνωστά στους ασχολούμενους με επικλήσεις δαιμονίων στη μαγεία. Για παράδειγμα υπάρχει η περίπτωση μιας γυναίκας που πρόσφατα ανέφερε την εμφάνιση ενός UFO, και η οποία είπε ότι αμέσως μετά, της παρουσιάστηκε ένα όν με πόδια τράγου, γυαλιστερά μάτια και μυτερά αυτιά μια κλασσική ειδωλολατρική θεότητα (ο θεός Παν στην αρχαία ελληνική θρησκεία) ! Δύο διάσημοι "εξωγήινοι" που έχουν εμφανιστεί σε αρκετούς ανθρώπους είναι ο Άπολ και η Αστάρ, αντίστοιχα πιθανώς ονόματα του Απολλύων και της Αστάρτης, δαιμονικών θεοτήτων που αναφέρονται μέσα στην Αγία Γραφή.

Επίσης τα μέντιουμ έχουν αρχίσει να παίρνουν μηνύματα από πνεύματα που συστήνονται σαν "αδελφοί από το διάστημα". Επίσης κάποιες περιγραφές ανθρώπων που ήρθαν σε επαφή με "εξωγήινους διαστημάνθρωπους" αναφέρουν ότι είδαν πάνω στις στολές τους ένα φίδι, το σύμβολο του διαβόλου.

Ο ερευνητής Τζων Κήηλ βρήκε στη δεκαετία του '60 μερικούς ανθρώπους που είχαν έρθει σε επαφή με κάποιον εξωγήινο με το όνομα "Απολ". Αργότερα το μυστηριώδες αυτό όν ήρθε σε τηλεφωνική Exclamation mark επικοινωνία με τον Κήηλ και του έδωσε πολλές προρρήσεις για το μέλλον, οι περισσότερες απ' τις οποίες δεν επαληθεύτηκαν. Του είπε πως ήταν ένα "πνεύμα που κινείτο μέσα στα μονοπάτια του χρόνου επί αιώνες"! Απολλύων είναι το όνομα ενός άγγελου του σκότους, όπως αναφέρεται στην Αποκάλυψη. Το εξωγήινο όνομα "Ασταρ" θυμίζει την βαβυλωνιακή θεότητα "Αστάρ" ή "Αστάρτη". Εξωγήινοι έχουν μιλήσει για τον κυβερνήτη "Κρόνιαν" ενός μακρινού πλανήτη, και ο Κρόνος ήταν αρχαία ελληνική θεότητα. Κάποιοι άλλοι έχουν αναφέρει το όνομα "Δάνη" που μοιάζει με το Δανάη, αρχαία ελληνική θεά της Σελήνης. Ο Τζώρτζ Αντάμσκι είχε γνωρίσει έναν εξωγήινο με το όνομα "Ορτον" και ο Γάλλος ιστορικός Τζ. Φρουασσάρ μιλώντας για έναν ισχυρό μάγο, τον Λόρδο της Κοράςς, λέει πως είχε ένα δαιμόνιο που τον καθοδηγούσε και το όνομά του ήταν ΟρτονExclamation mark

Ενα παρόμοιο όνομα, "Ορλον", είχε η "διαστημική οντότητα" που έδωσε ένα μήνυμα πολύ διαφωτιστικό για τη φύση των UFO, μέσω ενός ανθρώπου με τον οποίο ήρθε σε επαφή, στις 8 Ιανουαρίου του 1968, στην Αμερική :"Οι ιπτάμενοι δίσκοι για τους οποίους μιλάτε είναι στην πραγματικότητα τα διαστημικά σώματα ορισμένων συνόλων συνειδητότητας. Υπάρχουν σε δύο διαστάσεις δηλ, διεισδύουν και στη τρίτη και στη τέταρτη διάσταση ταυτόχρονα ή μπορούν αν επιθυμούν να περιορίσουν τον εαυτό τους σε μια από αυτές. Ο σκοπός τους ήταν και είναι ακόμα, προς το παρόν, να συνδέσουν αυτά τα δύο βασίλεια συνειδητότητας που φαινομενικά είναι διαχωρισμένα. Ωστόσο, έρχεται γρήγορα η ώρα που το πέπλο θα σηκωθεί και αυτό που είναι ένα θα γίνει γρήγορα αντιληπτό σαν ένα. Εκείνη τη στιγμή οι ιπτάμενοι δίσκοι, που τώρα βλέπονται από λίγους, θα παρατηρηθούν από τους πολλούς, θα φανεί σαν να έφθασαν ξαφνικά στον ουρανό σας πολυάριθμοι. Στην πραγματικότητα αυτό δεν είναι αληθινό. Γιατί είναι όπου πάντα υπήρχαν, αλλά ο άνθρωπος θα βλέπει με νέα μάτια". Η τελευταία πρόταση επιβεβαιώνει το συμπέρασμά μας, ότι οι "εξωγήινοι" δεν ήταν παρά τα πνεύματα της πλάνης πού πάντα υπήρχαν γύρω μας και εμφανίζονταν με διάφορες άλλες μορφές για να παραπλανούν την ανθρωπότητα. Αυτοί οι αόρατοι εχθροί των ανθρώπων περιμένουν την ώρα που θα κυριαρχήσουν πλήρως πάνω στη γη, όχι για να βοηθήσουν βέβαια τους ανθρώπους, αλλά για να τους βασανίσουν και να τους καταστρέψουν αιώνια.

Μερικές από αυτές τις διδασκαλίες των "εξωγήινων" άρχισαν να γίνονται οργανώσεις, όπως συνέβη με τον Τζώρτζ Κίνγκ και την "Αιθερική Εταιρία". Ο Κίνγκ σαν τον Αντάμσκι, είχε ενδιαφέρον για πνευματικά θέματα, και κυρίως για τη Γιόγκα. Ετσι φαίνεται οτι "ανοιγόταν" ψυχικά σε εξωτερικές πνευματικές επιδράσεις, γιατί καθώς διηγείται ένα πρωί το 1954, άκουσε μια φωνή, που δεν κατάλαβε από που ερχόταν, να του λέει:"Ετοιμάσου! Πρόκειται να γίνεις η φωνή του Διαπλανητικού Κοινοβουλίου". Μερικές μέρες αργότερα ένα πνεύμα, παρόμοιο με τους "Μαχάτμας", υλοποιήθηκε μέσα στο δωμάτιό του και του μετέδωσε τεχνικές επαφής με αυτούς που ονόμασε "Κοσμικούς Άρχοντες" που βρίσκονταν στο μακρινό διάστημα. Τελικά ο Κίνγκ έγινε ενδιάμεσος (μέντιουμ) που έπεφτε σε έκσταση, και άφηνε τα πνεύματα, που ισχυρίζονταν οτι ήταν οι "Άρχοντες", να τον κατέχουν σωματικά και να μεταδίδουν τα μηνύματά τους. Ανάμεσα σε αυτά τα πνεύματα υπήρχε κάποιος με το όνομα "Αιθέριος". Τα μηνύματα είχαν ένα ψευδοεπιστημονικό χρώμα και μερικές φορές ήταν τελείως ασυνάρτητα. Τα πνεύματα μιλούσαν και για ένα νέο "Μεσσία" που θα ερχόταν στη γη !

Μυστηριώδεις εξαφανίσεις ερευνητών UFO

Πολλοί ερευνητές φαινομένων UFO όπως ο Δρ. Λαίην, ο Δρ. Τζέσσαπ, ο Φ. Εντουαρντς πέθαναν κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες, και πολλοί πιστεύουν ότι "τους έβγαλαν από το παιχνίδι" επειδή με τις ανακαλύψεις τους άρχισαν να αναγνωρίζουν υπερφυσικές και δαιμονικές ενέργειες πίσω απ' την "βιτρίνα" της υπερτεχνολογίας των εξωγήινων. Επίσης θάνατοι άλλων ερευνητών όπως του μετεωρολόγου καθηγητή Τζ. Μακ Ντόναλντ και του καθηγητή Ρ. Χάρντυ αποδόθηκαν σε αυτοκτονίες. Και οι δύο βρίσκονταν στο ζενίθ της καριέρας τους και ο Ρ. Χάρντυ αυτοκτόνησε δύο μέρες πριν την ανακοίνωση μιας σημαντικής ανακάλυψής του σχετικά με την προέλευση των εξωγήινων φαινομένων. Πολλοί ερευνητές, όπως ο Τζ.Κήηλ, άρχισαν να μαστίζονται από παράξενα ατυχήματα και αρρώστειες, καθώς οι μελέτες τους οδηγούσαν σε μια υπερφυσική θεώρηση του φαινομένου.

Η πιο κλασσική περίπτωση είναι του Α.Κ.Μπέντερ, που συνέβη το 1953. Ο Μπέντερ είχε οργανώσει ένα γραφείο έρευνας των UFO και είχε συγκεντρώσει πολύ σχετικό υλικό. Eίχε γράψει ένα γράμμα σε ένα φίλο του, στο οποίο ανέφερε την αληθινή εξήγηση του φαινομένου. Λίγες μέρες μετά τρείς μαυροντυμένοι άγνωστοι ήρθαν στο σπίτι του κρατώντας το γράμμα. Τέτοιοι μαυροντυμένοι άγνωστοι εμφανίζονται πολλές φορές σε αυτόπτες μάρτυρες ή σε ερευνητές UFO για να τους δώσουν οδηγίες ή απειλές, δηλ. ενεργούν σαν "μυστική αστυνομία". Συνήθως έχουν δαιμονική εμφάνιση, μαύρο δέρμα, σκιστά μάτια που ακτινοβολούν οργή και μίσος. Οι τρείς άγνωστοι είπαν στον Μπέντερ ότι μπορεί να είχε ανακαλύψει το μυστήριο των UFO, αλλά δεν είχε καταλάβει ορισμένες σημαντικές λεπτομέρειες, για τις οποίες υποβλήθηκε σε μια διαδικασία "φώτισης", μετά απ' την οποία αρρώστησε για αρκετές μέρες !

Στην αναφορά του ο Μπέντερ μίλησε διστακτικά και προσπάθησε να συσκοτίσει και να κρύψει πολλά γεγονότα και τελικά αποσύρθηκε απ' την έρευνα των UFO. Απ' τα λίγα που είπε σε φίλους του φαίνεται ότι είχε μια πολύ έντονη και οδυνηρή εμπειρία, μια εμπειρία ανάλογη αυτής που συμβαίνει σε αποκρυφιστικούς κύκλους, η λεγόμενη "μύηση" ή "φώτιση". Είναι μια βασική διαδικασία μαγείας που χρησιμοποιείται απ' τις ιεραρχίες όλων των μυστικών εταιριών. Στη διάρκεια της "φώτισης" μεταδίδονται τα τελικά, εσωτερικά μυστήρια της οργάνωσης, τα οποία συχνά είναι διαμετρικά αντίθετα με την προς τα έξω διδασκαλία. Πολλές φορές είναι απαίσια από φυσική και ηθική άποψη, και αυτό είναι λογικό αφού προέρχονται από δαιμόνια. Ένα αξιοσημείωτο γεγονός της επίσκεψης των τριών μαυροντυμένων αγνώστων στον Μπέντερ, είναι ότι σε κάποια στιγμή μεταμορφώθηκαν σε "τέρατα" μορφής φιδιών ! Αυτό μιλάει από μόνο του: ο διάβολος πολλές φορές έχει αναφερθεί ότι εμφανίζεται σαν φίδι. Μετά απ' αυτήν την επαφή του ο Μπέντερ άρχισε να υποφέρει από παράξενες σωματικές ενοχλήσεις, όπως συνεχείς και έντονους πονοκεφάλους.

Jennifer-in-Hell.jpgUFO και Παραψυχικοί

Τέλος θα αναφέρουμε μερικά στοιχεία για τον Γιούρι Γκέλλερ, το διάσημο φαινόμενο των "παραψυχικών δυνάμεων", για να επιβεβαιωθεί πάλι η ταύτιση μεταξύ των "εξωγήινων" και των υπερφυσικών πνευμάτων, αλλά και αυτών με τις υποτιθέμενες "ενεργειακές δυνάμεις" ή "παραψυχικές ικανότητες" κάποιων ανθρώπων.

Ας δούμε τι ο ίδιος λέει στην αυτοβιογραφία του :

Σε ηλικία τριών ή τεσσάρων χρονών του συνέβη το εξής :"Ηταν περασμένο απόγευμα. Ξαφνικά άκουσα ένα πολύ δυνατό κουδούνισμα μέσα στα αυτιά μου. Όλοι οι άλλοι ήχοι σταμάτησαν. Και ήταν παράξενο, λές κι ο χρόνος ξαφνικά ακινητοποιήθηκε...Κάτι με έκανε να κοιτάξω ψηλά στον ουρανό. Είδα μια ασημένια μάζα φωτός...Αυτό το φώς δεν ήταν ο ήλιος και το ήξερα. Το φώς ήταν πολύ κοντά μου. Ύστερα κατέβηκε ακόμα πιο χαμηλά, θυμάμαι πως ήρθε σχεδόν από πάνω μου...Ένοιωσα σαν να με χτύπησε κάποιος πίσω απ'το κεφάλι. Αισθάνθηκα ένα ισχυρό πόνο στο μέτωπο... Έχασα ολότελα τις αισθήσεις μου και δεν ξέρω πόση ώρα έμεινα έτσι..."

Σε άλλες περιπτώσεις ο Γκέλλερ είδε διαστημόπλοια που άλλοι που ήταν μαζί του δεν τα έβλεπαν. Μάλιστα σε μια περίπτωση φωτογράφισε ιπτάμενο δίσκο χωρίς να το ξέρει, αλλά φάνηκε στην εμφάνιση του φίλμ. Από κάποια εποχή και έπειτα έβαζε καινούργιες, τελείως άγραφες κασσέτες για να καταγράψει κάποιο πείραμα σε εργαστήριο και μετά ακούγονταν μεταλλικές, εξωκόσμιες φωνές, υποτιθέμενων εξωγήινων που του έδιναν διάφορα μηνύματα.

Σε μία άλλη περίπτωση αναφέρει πως είδε "ένα γαλαζόλευκο, εκτυφλωτικό φως, κάτι σαν ηφαιστειακή λάμψη. Μια εσωτερική δύναμη με έκανε να το πλησιάσω...Μου φάνηκε σαν να υπήρχε ένα σκοτεινό, ογκώδες αντικείμενο κάτω απ' το φως, που εξακολουθούσε να λάμπει εκτυφλωτικά. Καθώς πλησίαζα, ένοιωσα να περνώ σε μια κατάσταση έκστασης. Όλα ήταν αόριστα, θαμπά. Ενοιωθα σαν να είμαι μέσα σε κάτι...Μου φαίνεται ότι είδα και κάποια σχήματα, αλλά ήταν πολύ θαμπά για να τα ξεχωρίσω. Τότε διέκρινα μια σκοτεινή μορφή, που ήταν αδύνατο να δώ ακόμα και το σχήμα της...! Βρισκόμουν σε μια κατάσταση σοκ για πολλές μέρες μετά απ' αυτό... με έκανε να καταλάβω για πρώτη φορά, ότι όποιες κι αν ήταν αυτές οι ενεργειακές δυνάμεις δεν προέρχονταν από μένα. Έρχονταν από κάποιου είδους πνεύμα..."

Συμπέρασμα

Οι αφηγήσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω είναι πολύ ξεκάθαρες ως προς την πραγματική φύση των υποτιθέμενων "εξωγήινων". Ναι, πρόκειται για εξωγήινους, όχι όμως εξωγήινους ανθρώπους, αλλά εξωγήινους δαίμονες, αγγέλους του σκότους μετασχηματισμένους σε αγγέλους φωτός ή μάλλον σε "διαστημάνθρωπους"!

Με άλλα λόγια, αυτοί που στον αιώνα μας άρχισαν να βλέπουν ιπτάμενους δίσκους και να συνομιλούν με εξωγήινους δεν βλέπουν τίποτα καινούργιο, αλλά την επανεμφάνιση των "θεών" της αρχαιότητας, των "ξωτικών πνευμάτων" του Μεσαίωνα, των δαιμονίων της μαγείας και των πνευμάτων με τα οποία επικοινωνούν τα μέντιουμ.

Ο Σατανάς και τα δαιμόνια του προσαρμόζουν τις εμφανίσεις τους στη γνώση, στην κουλτούρα, στις αντιλήψεις κάθε εποχής. Στον επιστημονικά προηγμένο, τεχνολογικό 20ο αιώνα εμφανίζονται σαν "αστροναύτες από μακρινούς γαλαξίες" και προσπαθούν με κάθε τρόπο να παραπλανήσουν τους ανθρώπους.

Μέσα από εντυπωσιακά σοφιστικά κοσμολογικά μηνύματα ή μυστηριακές και μεταφυσικές "αποκαλύψεις" προσπαθούν να εντυπωσιάσουν, να προξενήσουν δέος και φόβο με τελικό σκοπό να προσκυνηθούν σαν θεοί, επιβάλλοντας την κυριαρχία τους πάνω στη γη.

Ο Ερευνητής


Ομοφυλοφιλια!Η αποψη μου...

p>Οσο περναει ο καιρος,και στην χωρα μας προωθειται στο ονομα του σεβασμου στις μειονοτητες και στο "διαφορετικο",η αποδοχη της ομοφυλοφιλιας ως μια ισοτιμη και οχι μη φυσιολογικη σεξουαλικη συμπεριφορα!!Μεσα απο τα ΜΜΕ,τις ταινιες και τα τηλεοπτικα σηριαλ,βομβαρδιζομαστε με την θετικη παρουσιαση του σοδομισμου και του λεσβιασμου.ισως δεν αργησει η ωρα που θα καθιερωθουν και στην ελλαδα "γαμοι η πολιτικες ενωσ<εις ομοφυλοφιλων με δικαιωμα να θιοθετουν παιδια κλπ.

Με την νομιμοποιηση τετοιων "γαμων" σιγουρα θα απαιτηθει να προσαρμοσθει και η δημοσια εκπαιδευση στα "νεα" δεδομενα,και να διδασκεται η ομοφυλοφιλικη διαστροφη ως το ηθικο ισοδυναμο του παραδοσιακου γαμου μεταξυ ενος ανδρα και μιας γυναικας.Ανδειχνουμε σεβασμο στην ομοφυλοφιλια,τοτε γιατι οχι και στην παιδοφιλια,στην κτηνοβασια,την νεκροφιλια,η τον σαδομαδοχισμο΄Υπαρχουν ομαδες ανθρωπων που εχουν επιλεξει μια τετοια σεξουαλικη διαστροφη,και με την ιδια λογικη που ζητειτε η αποδοχη ως της ομοφυλοφιλιασ,θα μπορουσαν να ζητησουν "ιση" μεταχειριση και οι παιδοφιλοι,οι κτηνοβατες,οι νεκροφιλοι,οι σαδομαζοχιστεςκλπ.Αν αποριψουμε την χριστιανικη ηθικη,τοτε δεν θα μπορεσουμε να αρνηθουμε την αποδοχη της οποιας σεξουαλικης διαστροφης ως φυσιολογικης

1ko53a.jpgΟμοφυλοφιλία: είναι έμφυτη;

Οι ομοφυλόφιλοι σήμερα συνήθως ισχυρίζονται πως δεν μπορούν παρά να είναι ομοφυλόφιλοι. Υποστηρίζουν πως η ομοφυλοφιλία είναι έμφυτη. Ίσως είναι γενετικά προκαθορισμένη, εν πάση, όμως, περιπτώσει, αναπόφευκτη. 'Έτσι είναι φτιαγμένοι. Έτσι τους έκανε ο Θεός. Επομένως, συμπεραίνουν, η εκκλησία και η κοινωνία θα πρέπει να αποδεχτούν την ομοφυλοφιλία τους ως φυσική και φυσιολογική. Παρόμοια ερωτηματικά προκύπτουν και σε άλλα πεδία. Πριν από μερικά χρόνια, μαθεύτηκε πως ένα μεγάλο ποσοστό αντρών με ένα διπλό Υ (ΧΥΥ) χρωμόσωμα εκδηλώνει αντικοινωνική ή εγκληματική συμπεριφορά. Αργότερα, ανακαλύφθηκε πως ένα συγκεκριμένο γονίδιο συνδέεται με ένα σχετικά υψηλό ποσοστό αλκοολικών.

Μήπως, λοιπόν η ομοφυλοφιλία είναι μάλλον μια έμφυτη κατάσταση παρά μια επιλογή; Ας το δούμε.


j0115836.gif (173 bytes)j0115836.gif (173 bytes)Προτεινόμενο βιβλίο

Ομοφυλοφιλία Ομοφυλοφιλία - αρχαία & σύγχρονη και η Χριστιανική εκκλησία- αρχαία & σύγχρονη και η Χριστιανική Εκκλησία

Χ.Κ. Καραγκούνη

[εδώ]

Αλλά ας υποθέσουμε πως η ομοφυλοφιλία, ο αλκοολισμός, και σε μερικές περιπτώσεις η μέση εγκληματικότητα έχουν μια έμφυτη βιολογική βάση. Ποια ηθικά συμπεράσματα θα πρέπει να βγάλουμε; Αφ' ενός, δεν θα πρέπει βέβαια να βγάλουμε το συμπέρασμα, πως τέτοιες καταστάσεις πρέπει να γίνουν αποδεκτές ως φυσικές και φυσιολογικές. Ασθένειες όπως η δρεπανοκυτταρική αναιμία είναι γενετικές, αλλά κανείς δεν τις θεωρεί φυσιολογικές. Ούτε θεωρούμε πως ο αλκοολισμός και η αντικοινωνική συμπεριφορά είναι φυσιολογικές καταστάσεις. Αντίθετα, κάνουμε ότι μπορούμε για να τις καταπολεμήσουμε.

Επιπλέον, πρέπει να εξετάσουμε αυτές τις ανακαλύψεις από όλες τις πλευρές. 'Όποιος έχει ένα συγκεκριμένο γονίδιο δεν σημαίνει πως θα γίνει εγκληματίας, και όποιος έχει μία γενετική προδιάθεση για αλκοολισμό δεν γίνεται στην πραγματικότητα αλκοολικός. Ομοίως, ένα "ομοφυλοφιλικό γονίδιο", αν όντως υπάρχει, δεν θα καθόριζε στην πραγματικότητα την ομοφυλοφιλία στους ανθρώπους. Οι μισοί από όλους τους δίδυμους αδελφούς ομοφυλόφιλων είναι ετερόφυλοι.

Αυτά τα στοιχεία, υποδηλώνουν πως υπάρχει κάποια γενετική επίδραση στην ομοφυλοφιλία χωρίς όμως να φτάνει σε σημείο να θεωρείται κρίσιμη. Πράγματι, υποδηλώνουν πως είναι δυνατό για κάποιον να αντισταθεί σε πρότυπα συμπεριφοράς στα οποία έχει γενετική προδιάθεση. Τα γονίδια καθορίζουν το χρώμα των ματιών, την ομάδα αίματος, και άλλα. Τα πρότυπα συμπεριφοράς, όμως, αν και επηρεάζονται από την γενετική, δεν φαίνεται πως ελέγχονται από αυτή. Τα γονίδια, να προκαλούν μια τάση αλλά δεν επιτάσσουν.

Πράγματι, άλλου είδους επιρροές είναι πιο επιτακτικές από την κληρονομικότητα. 'Ένα ανυπόγραφο άρθρο στο National Review (Ανγ. 9, 1993, σελ. 17) επισημαίνει πως "οι συνέπειες της παιδικής κακοποίησης μπορεί να περιορίσουν την ελευθερία κάποιου πολύ περισσότερο από μία γενετικά καθορισμένη προτίμηση για γλυκά. Επίσης, πολλές καθαρά βιολογικές τάσεις ωχριούν μπροστά στην ανάγκη του καπνιστή για ένα τσιγάρο." Αν δικαιολογήσουμε την ομοφυλοφιλία με βάση την γενετική προδιάθεση, θα πρέπει κατά τον ίδιο τρόπο να δικαιολογήσουμε όλες τις πράξεις που απορρέουν από περιβαλλοντικές επιρροές και από κακές επιλογές τον παρελθόντος. Επομένως, το αν μια, παρόρμηση έχει γενετική βάση είναι ηθικώς άσχετο. Βέβαια, κάποιος που έχει γενετική προδιάθεση στον αλκοολισμό δεν μπορεί να δικαιολογήσει τον αλκοολισμό του σε αυτή την βάση, ούτε μπορεί ένας άντρας με ΧΥΥ χρωμόσωμα να δικαιολογήσει την εγκληματική του συμπεριφορά. Αυτές οι συνθήκες δεν οδηγούν τους ανθρώπους να κάνουν κάτι ενάντια στις επιθυμίες τους. Από αυτή την άποψη, δεν διακυβεύουν την ηθική ελευθερία. Δημιουργούν όμως ηθικές προκλήσεις.

LOA_1.bmpΗ Βιβλική άποψη

Όλοι μας έχουμε τρωτά σημεία, απέναντι στους πειρασμούς του διαβόλου. Μερικές φορές οι πειρασμοί επηρεάζονται από την κληρονομικότητα, το περιβάλλον, τις εμπειρίες, παλιότερες αποφάσεις και γι' αυτό δεν προκαλούμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο. Καμία από αυτές τις προκλήσεις δεν είναι τελείως υπό τον έλεγχο μας. Για όλους μας, αυτός ο κόσμος είναι ένα πνευματικά επικίνδυνο μέρος. Στ' αλήθεια, "...ο αντίδικος σας διάβολος, σαν βρυχόμενο λιοντάρι, περιφέρεται ζητώντας ποιον θα καταφέρει να καταβροχθίσει" (Α' Πέτρου 5:Cool. Αλλά όσοι γνωρίζουμε την χάρη του Θεού δια, του Ιησού μπορούμε να "του αντισταθούμε, μένοντες στερεοί στην πίστη, γνωρίζοντας ότι τα συγκεκριμένα παθήματα γίνονται και στους αδελφούς σας τους σε όλο τον κόσμο" (εδ. 9).

Θα μπορούσε ένα γενετικό υπόβαθρο της ομοφυλοφιλίας να εξαλείψει το στοιχείο της "επιλογής"; Και βέβαια όχι. Ένα άτομο με γενετική προδιάθεση για αλκοολισμό κάνει ωστόσο μια επιλογή όταν αποφασίζει να πιει ένα ποτήρι, και μετά ένα άλλο, και μετά και άλλο. Το ίδιο ισχύει με τον ΧΥΥ άντρα που αποφασίζει να δώσει γροθιά σε κάποιον. Τα άτομα με το ομοφυλοφιλικό γονίδιο θα αντιμετώπιζαν μεγαλύτερο πειρασμό ως προς την ομοφυλοφιλία από ότι άλλοι. Αλλά εκείνοι που υποκύπτουν σε αυτόν τον πειρασμό το επιλέγουν, όπως κάνουμε όλοι μας όταν υποκύπτουμε στους δικούς μας τυραννικούς πειρασμούς.

Είναι δυνατόν για, έναν ομοφυλόφιλο να μετανοήσει και, με την χάρη του Θεού, να γίνει ετεροφυλόφιλος; Βεβαιότατα ο Θεός μπορεί να απελευθερώσει τους ομοφυλόφιλους από τις αμαρτίες τους. Πάντα υπάρχει η "έκβαση" (Α' Κορινθίους 10:13). Οι χριστιανικές διακονίες προς τους ομοφυλόφιλους ισχυρίζονται πως αυτό είναι δυνατόν και πως έχει συμβεί, αν και παραδέχονται πως η ομοφυλοφιλία είναι μια, αμαρτία, που αντιμετωπίζεται ιδιαίτερα δύσκολα. Ο σεξουαλικός προσανατολισμός είναι κάτι που μπαίνει βαθιά μέσα στην ανθρώπινη προσωπικότητα, και που ενστικτωδώς κρατάμε κρυφό. Το ένστικτο αυτό είναι καλό, αλλά κάνει την συμβουλευτική σε αυτόν τον τομέα ιδιαίτερα δύσκολη.

Οι ομοφυλόφιλοι ισχυρίζονται πως τέτοια ριζική αλλαγή είναι αδύνατη. Αμφισβητούν την ισχύ των μαρτυριών "πρώην ομοφυλοφίλων". Πράγματι, μερικά άτομα που διακήρυσσαν την απελευθέρωση τους από την ομοφυλοφιλία αργότερα ξανακύλησαν στις ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Επίσης, πολλοί "πρώην ομοφυλόφιλοι" παραδέχτηκαν με ειλικρίνεια πως συνεχίζουν να νιώθουν ομοφυλοφιλική έλξη, την οποία τώρα εκλαμβάνουν ως ηθική και πνευματική πρόκληση. Οι υπερασπιστές της ομοφυλοφιλίας υποστηρίζουν πως αυτός ο επίμονος ομοφυλοφιλικός πειρασμός αποδεικνύει ότι η ομοφυλοφιλία είναι αθεράπευτη.

Αλλά τέτοιου είδους συνεχής πειρασμούς υφίσταται και στους άλλους αμαρτωλούς που σώθηκαν με τη Χάρη του Θεού. Παλιές αμαρτίες συνεχίζουν να βάζουν σε πειρασμό πολλούς αλκοολικούς που ανακάμπτουν, και εκείνους που παλεύουν με το θυμό τους, τα ναρκωτικά, ή την σεξουαλική ασυδοσία. Ο περιοδικός πειρασμός αποτελεί πρόβλημα για όλους μας. Εξετάστε μια ακόμα ευρύτερη άποψη.

Είδαμε λοιπόν, το επιχείρημα πως μία αμαρτία θα έπρεπε να κηρυχθεί φυσιολογική γιατί είναι "γενετική" ή αλλιώς "αναπόφευκτη" είναι προφανώς συμφεροντολογικό και καθόλου πειστικό. Θα τολμούσε κάποιος από εμάς να πει κάτι τέτοιο μπροστά στον Παντοδύναμο Θεό; Ο πηλός δεν έχει δικαίωμα να αντιμιλήσει στον κεραμοποιό, ρωτώντας "Γιατί με έκανες έτσι;" (Ρωμαίους 9:20).

'Όταν ο Λόγος του Θεού μας κατηγορεί ότι αμαρτήσαμε, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να γονατίσουμε μπροστά Του και να ικετεύσουμε το έλεός Του. Ο Θεός βλέπει τις καρδιές μας, και μας κρίνει δίκαια. Αλλά όπου περίσσευσε η αμαρτία, εκεί αποδείχτηκε η υπερεπάρκεια της χάρης (Ρωμαίους 5:20). Ο Θεός υπόσχεται συγχώρεση, θεραπεία και μια καινούργια, ζωή σε όλους εκείνους που εναποθέτουν τις αμαρτίες τους στον Ιησού.

[alt]

altaltΕίναι αμαρτία!

Η Βίβλος κατατάσσει την ομοφυλοφιλία στην κατηγορία "αμαρτία" και μάλιστα την ονομάζει "βδέλυγμα".

Ακόμα και αν δεν πιστεύεις στο Θεό η αμαρτία της ομοφυλοφιλίας στρέφεται ενάντια στην ίδια τη φύση και αντιτίθεται εξάλλου και στις εξελικτικές θεωρίες αφού δύο ομοφυλόφιλοι δεν μπορούν να αναπαράγουν.

Οι ομοφυλόφιλοι ισχυρίζονται ότι γεννήθηκαν ομοφυλόφιλοι, ή ακόμα και ότι ο Θεός τους έφτιαξε έτσι. Αλλά ο Ιάκωβος λέει: "Κανένας απ' αυτούς που μπαίνουν σε πειρασμό να μη λέει: ο Θεός με βάζει σε πειρασμό. Γιατί ο Θεός ούτε σε πειρασμό μπαίνει, ούτε ο ίδιος βάζει σε πειρασμό κανέναν. Καθένας μπαίνει σε πειρασμό από τη δική του επιθυμία. Αυτή τον παρασύρει και τον εξαπατάει&" (1:13-15). Και ο απόστολος Παύλος λέει: "Αποκαλύπτεται όμως η οργή του Θεού από τον ουρανό για να τιμωρήσει κάθε ασέβεια και αδικία των ανθρώπων, που με τα άδικα έργα τους συγκαλύπτουν την αλήθεια& Γι αυτό ο Θεός τους παρέδωσε στις βρωμερές επιθυμίες τους και τους άφησε να ατιμάζουν μόνοι τους τα σώματά τους&" (Ρωμαίους 1:18-32).

Στην ιστορία των Σοδόμων και των Γομόρρων οι δύο πόλεις καταστράφηκαν εξαιτίας της αμαρτίας της ομοφυλοφιλίας, επειδή οι άντρες των πόλεων αυτών ήταν τελείως παραδομένοι στη λαγνεία τους και ολοκληρωτικά εκτός ελέγχου.

Φυσικά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είμαστε εναντίον των ομοφυλοφίλων σαν άτομα αλλά εναντίον της πράξης της ομοφυλοφιλίας και για το λόγο αυτό προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε έτσι ώστε να απαλλαγούν από το πάθος τους.

Η Βίβλος ξεκάθαρα αναφέρει ότι η πράξη αυτή είναι βδέλυγμα. Και όπως αναφέρει όλοι αυτοί που ζουν μέσα στην αμαρτία μπορούν να βρουν λύτρωση και συγχώρεση στο σταυρό του Χριστού. Ακούστε τα λόγια του απ. Παύλου προς τους Κορίνθιους: "&στη βασιλεία του Θεού δεν έχουν θέσει ούτε πόρνοι, ούτε ειδωλολάτρες, ούτε μοιχοί, ούτε θηλυπρεπείς, ούτε αρσενοκοίτες, ούτε κλέφτες, ούτε πλεονέκτες, ούτε μέθυσοι, ούτε υβριστές&Και τέτοιοι ήσασταν κάποτε μερικοί, αλλά με την δύναμη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και με την ενέργεια του Πνεύματος του Θεού, καθαριστήκατε από την αμαρτία, γίνατε λαός του Θεού και σωθήκατε από την επερχόμενη οργή του Θεού" (Α' Κορινθίους 6:9-11).